Scroll Down.

Precious Circuit

Suntem Andy și Dana, doi tineri ambițioși, pasionați de artă și sustenabilitate, care și-au propus să găsească o soluție pentru o problemă din ce în ce mai accentată cu care ne întâlnim astăzi – poluarea sub toate formele ei. 

Așa s-a format Precious Circuit, un brand care reinventează modul în care sunt privite deșeurile electronice prin prisma bijuteriilor și accesoriilor prețioase (pentru că fiecare placă de circuit integrată este unică și conține materiale prețioase, ceea ce face ca fiecare bijuterie pe care o creăm să fie cu totul specială și ireplicabilă).

Misiunea noastră este de a demonstra faptul că frumosul poate fi găsit în fiecare detaliu din jurul nostru, iar prin activitatea și produsele noastre vrem să contribuim la creșterea conștientizării asupra poluării cu deșeuri electrice. 

 

Mai mult, vrem să le oferim pasionaților de tehnologie și artă un accesoriu 

care le reprezintă interesele și le înfățișează pasiunea și valorile în care cred.

Fiecare bijuterie pe care o creăm are un mesaj – un mesaj de „îmi pasă, nu sunt indiferent și sunt mai responsabil cu fiecare produs pe care aleg să îl cumpăr”.

Fii unic, în felul tău, în timp ce contribui, împreună cu noi, la schimbarea perspectivei asupra deșeurilor!

Credem într-o lume mai bună, ceea ce înseamnă un mic efort din partea fiecăruia dintre noi.

 

Prin crearea de bijuterii din componente și circuite electrice recuperate, te îndemnăm să vezi frumosul în fiecare detaliu, să fii responsabil cu ceea ce consumi și să cauți mereu soluții de a reinventa în loc de a arunca.

Scopul nostru e de a demonstra că se poate – deșeurile pot deveni obiecte prețioase iar poluarea poate fi redusă prin mici schimbări și alegeri pe care le facem în fiecare zi.

 

Împreună putem face o schimbare!

preloader