Scroll Down.

Cum mi-a schimbat maternitatea „viața” – Bianca, Maruki Art

Standard

Când/cum ai început micul tău business?

Am început să desenez în perioada de maternitate, mai exact în 2020, apoi în 2021 mi-am făcut firma și am decis să mă dedic full time, ilustrației.

Ce te inspiră/cum îți găsești inspirația?

Hmm, locuiesc la țară, așa că mă inspiră cam tot ce e în jur, în curte, în gradină. Mă mai inspiră poveștile pentru copii, pe care i le citesc zilnic fiicei mele.

Care e visul tău cel mai mare?

Să am o curte mare, în care pe lângă casa mică, să am o anexă care să fie atelierul meu.
 

Cum te face să te simți când oamenii cumpără de la tine?

Simt că primesc confirmare că fac bine ceea ce fac. Banii sunt o resursă importantă, deși nu la fel de importantă ca timpul. Așa că dacă cineva îți dă banii lui, înseamnă că ai trezit ceva în acel om. Cu toții știm că în primul rând cumpărăm cu inima, apoi cu banii. 😁
 

Cum îți găsești motivația să continui cu partea de handmade?

Îmi amintesc de ce am început să fac asta. De asemenea, participarea la târguri și cunoașterea de oameni cu experiență în domeniul handmade sunt un bun imbold pentru mine.
 

De ce crezi că oamenii cumpără produse handmade mai mult de sărbători? Cum crezi că ar putea ajunge la un consum mai frecvent?

Cred că vine din stima de sine scăzută pe care o avem ca popor. Cumpăr ceva special atunci când fac un cadou, dar nu și pentru mine, sau pentru mine, mai rar. Cred că atunci când ne vom valoriza pe noi mai mult decât o facem, vom realiza că și nouă ne putem face un cadou de câte ori simțim, pur și simplu pentru că fiecare dintre noi suntem speciali în felul nostru.
 

Mulțumim tare mult, Bianca! ♡

preloader