Scroll Down.

Despre hârtia plantabilă și caligrafie – Iasmina, Argaia Design

Standard

Când/cum ai început micul tău business?

In 2018 am inceput cu caligrafie si experimente cu arta grafica, iar in timp am construit ceea ce acum este studioul Argaia, care incepe sa angreneze din ce in ce mai multe proiecte si oameni speciali. Drumul catre hartie plantabila si caligrafie a avut multe stopuri si sensuri giratorii pe parcusul anilor, si inca se defineste mai mult ca un “life purpose” decat un mic business.

Ce te inspiră/cum îți găsești inspirația?

Fiind si scriitoare, ma simt inspirata de cele mai intamplatoare evenimente sau oameni, de la caderea unei frunze toamna pana la oameni cu care am contact zilnic prin intermediul studioului.

Care e visul tău cel mai mare?

Sa fac o schimbare vizibila in modul de consumare al oamenilor, cu privire la material si arta.

Cum te face să te simți când oamenii cumpără de la tine?

Vie.

Cum îți găsești motivația să continui cu partea de handmade?

Consider si imi reamintesc mereu ca munca mea este importanta si conteaza, de asemenea am si tin aproape oamenii care ma imping mai departe, si ma incarc cu clientii pe care magia Argaia i-a atins.

De ce crezi că oamenii cumpără produse handmade mai mult de sărbători? Cum crezi că ar putea ajunge la un consum mai frecvent?

Cred ca oamenii asociaza in mod inconstient handmade-special-mai multa munca-mai scump, ceea ce nu este 100% gresit, dar consider ca ar ajuta sa ne schimbam perspectiva catre 2 optiuni: comercial si handmade, in fiecare context de cumparare/consum. Nu numai de sarbatori putem lua cadouri semnificative si nu numai pentru sarbatori sunt lucrurile handmade, multe din acestea sunt pentru consumul zilnic ( hartie, produse din piele, haine, alternative pentru impachetat, bijuterii etc).

Mulțumim tare mult, Iasmina! ♡

preloader