Scroll Down.

Am ajuns să o fac și pe asta – Lorelai, The Extra

Standard

Cum a început pasiunea mea pentru fashion?

Hmm, sună clișeic, dar simt că am fost făcută pentru asta, analizez and “I fall in love with details”. De când mă știu am avut simțul esteticului și al frumosului, dar totul îi datorez mamei mele. Îmi amintesc cum mă trezeam dimineața și mă uitam la ea cum se pregătește în detaliu să meargă la serviciu, cum mereu își pregătea hainele pentru a doua zi, mereu eleganta, mereu pe tocuri (Mda, singurul lucru pe care nu l-am luat de la ea. Știți genul ăla de fete care merg pe tocuri ca niște rațe? That’s me!). Mereu mă lua cu ea prin magazine, îmi cerea părerea, mă lăsa să-mi aleg ce îmi place și să-mi fac singură ținutele.
Nu o să vă mint, pe plan vestimentar e cel mai mare critic al meu, dar și când nu mai am inspirație și mă simt blocată, îmi spune “mami e alături de tine, trebuie să găsim idei noi, împreună”.

Ce vrei sa faci cand vei fi mare?

Din timpul facultății am primit o mașină de cusut, iar de atunci cumpăr haine și materiale, le desfac, le cos, improvizez, le personalizez sau/și le pictez. Când am văzut hainele pe care le pot face dintr-un simplu material, ideile care îmi vin în cap și faptul că toată munca mea este apreciată, mi-am dat seama că da, asta vreau să fac toată viața.

De ce sunt aici?

Întotdeauna mi-am dorit să fac haine, dar știam că nu pot să vin cu orice pe piață. Știam că vreau să fac ceva ce să mă reprezinte, să fiu recunoscută după hainele pe care le fac.
Prin magazinul THE EXTRA, simt că am construit ceva diferit, unic.
Deși piesa vestimentară de bază a magazinului este sacoul masculin, iar accesoriul principal este acul de siguranță, mi-am dorit ca orice femeie care ajunge chiar și să probeze un sacou THE EXTRA să se simtă feminină, sexy, să simtă ca poate lua pe ea un sacou masculin, dar ca atunci cand intra într-o încăpere iese în evidență doar cu ajutorul unei piese vestimentare și da, ca este EXTRA.
Voi lăsa hainele să vorbească de la sine și sper să vedeți povestea din spatele fiecărui sacou, hanorac sau tricou!
preloader